Internet alapú ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS :: installálás nélkül

Sok helyhez, számítógéphez kötött tevékenység van, amit kényelmesebbé és helyhez nem kötötté lehet tenni az internetes technológiák segítségével. Lehet ez akár egy egyszerû jelentés, amit megírhatunk, elküldhetünk e-mailben, de az internetes programok fejlesztése lehetõvé teszi, hogy bonyolultabb feladatokat is interneten intézzünk el közvetlenül.

Az interneten mûködõ programok bármikor, bárhol elérhetõek és dolgozni lehet velük, ahol van internet, és manapság már mindenütt van.

Lehetõség van akár teljes elszámolási rendszerek, vagy azok adatfelvitelének egy részének megvalósítására, de akár bizonylatok, számlák nyomtatására egyaránt. Ezek a programok kommunikálhatnak más programokkal, vagy adatbázisokkal. Lehetnek egy belsõ, intranetes hálózaton, vagy akár egy biztonságos, de publikus web szerveren is.

Cégünknek több éves tapasztala van hasonló programok fejlesztésében.

  • Társasházi hibabejelentő és fórum
    nagyobb albetétszámú társasházakban, vagy társasház komplexumokban, vagy akár lakóparkokban alkalmazható, a lakók (tulajdonosok, bérlõk) egymásközötti és a közös képviselet, illetve az ingatlan kezelõ, karbantartók közötti információcserére illetve tájékoztatásra. Elõnye, hogy mindeki csak bejelentkezés után tehet írásban észrevételt így a felhasználó felelõsége minden, amit beírt. Lehetõség van a hibákhoz hozzászólni, véleményezni. Az adminisztrátorok, vagyis az ingatlan kezelõnek feladata a rendszer használata, de ezzel az õ munkája is könyebbé válik, hiszen ez önmagában egy profi nyilvántartás is.
  • Elszámolási rendszer
    MLM rendszerű cég teljes elszámolása, hierarhia és mindenre kiterjedõ statisztikák, lekérések. Bizonylat nyomtatási lehetõség (számlázás)
  • Tartalomkezelõ rendszerek
    kényelmesen frissíthetõ weboldalak, egyedi alkalmazások

Miért jó ez Önnek ?

Manapság, szinte lehetetlen közlekedni a városban, és emellett az idõ a legértékesebb dolog. Az általunk fejlesztett internetes alkalmazásoknak a használatával rengeteg idõt takaríthat meg avval, hogy minden adathoz naprakészen hozzáfér bárhol ahol internet elérhetõség van.

 

KAPCSOLAT AJÁNLATKÉRÉS