WEBÁRUHÁZ bérlés:: gyorsan, egyeszerűen az igényeidhez igazítva

ATDSHOP.hu

 • BÉRELHETŐ WEBÁRUHÁZ

  Folyamatosan az igényekhez igazítva fejlődő rendszer.

 • ATEDIN CMS ALAP RENDSZER

  Rugalmas, moduláris tartalomkezelő a kényelem miatt.

 • TÖBB NYELV,
  TÖBB VALUTA

  Bármilyen nyelvi lokalizáció, valuta keresztárfolyamok

 • KERESŐ
  OPTIMALIZÁS

  Hogy mindenki megtalálja a termékeidet!

Bérelhető webáruház rendszerünket havidíjas rendszerben értékesítjük. Ha nem csak egy "template shop" -ot szeretnél, hanem egy igényes, egyedi webáruházra vágysz, hosszú távon gondolkozol akkor keress minket.

Többnyelvű nemzetközi webshop a te szájízed szerint, valuta és keresztárfolyam kezelés, kiszállítási árak egyedi beállításokkal. Kényelmes kezelőfelület, optimalizált, akár a mobilodra is! Vállalat irányítási rendszerrel kapcsolat. Egyedi kiegészítők!

Mit érdemes figyelni egy webáruházakkal foglalkozó cégnél?

 • Nagyon sok referenciája van az adott cégnek?
  • sok cég váltogatás nélkül kirakja a referenciákat amiben akár sok nem működő, vagy nagyon gyenge minőségű eladott webáruház megoldás is szerepel. Sose a mennyiséget, hanem a minőséget nézze meg. Lépjen be a referenciáknál megadottak közül véletlen szerűen 3-4 oldalra, és ha azokat megfelelőnek találja, akkor gondolkozzon el, hogy szerződik -e a céggel
 • Mobilon használható ?
  • Még a mai napig is sok cég értékesít mobilon nem használható weboldalakat, webáruházakat. Mivel manapság már ez elengedhetetlen része az életnek, ezért már most ilyet vásárolni semmi képpen nem ajánlott!
 • Open source, vagy saját fejlesztés ?
  • Mi is az az open source vagyis nyílt forráskód?
   A nyílt forráskódú rendszereket "közösség" fejleszti, így nagyon sok ember munkaórája van benne és nagyon profi rendeszereket építenek fel, viszont nagyrészt nem optimalizált robosztus rendszerekről van szó, a legtöbb esetben igaz rájuk a "verébre ágyúval" mondás és emellett sokszor nehéz fejlesztőt találni hozzájuk aki igazán érti a dolgát. Az ilyen rendszerek addig jók amíg nem lépünk ki a rendszer kereteiből.
   Sokl esetben az ingyenes rendszereket olyan cégek, vagy vállalkozók kínálják akiknek a tudása véges, és egy pont után nem tudnak eleget tenni az ügyfél kéréseinek!
  • Saját fejlesztéső rendszerek ?
   Sokan félnek tőle, hogy mi lesz, ha eltűnik a fejlesztő, vagy megszűnik az adott cég. Érdemes megnézni ,hogy mióta foglalkozik a cég az adott tevékenységgel és milyen referencia munkáik vannak. De alapvetően ha egyedi webáruházat szeretne valaki, akkor elkerülhetetlen ,hogy egy céggel, programozóval dolgozzon együtt, és ettől a pillanattól fogva akár ingyenes rendszerre, akár egyedi rendszerre fejlesztenek nagyon ritka az az eset amikor váltás esetén átvesz valaki egy másik cég által fejlesztett lapot.