Rólunk

Az AteDin Bt 2003-ban alakult meg és van jelen az informatikai piacon. Szakembereink évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Tapasztalataikat a hazai és nemzetközi piacra dolgozó hazai cégeknél szerezték. Kiemelten figyelmet fordítunk az partnereink üzleti és szervereken tárolt adatainak védelemére. A csapat szakmai tudása, kreativitása és esztétikai igényessége a garancia a megbízható alkotómunkára, és a szerződések pontos teljesítésére.

Mivel foglalkozunk?

Az ATEDIN informatika és webdesign csapata internetes és intranetes szoftverfejlesztéssel foglalkozik. A program fejlesztés mellett profi webdesign és nyomdai kiadványok szerkesztését is vállalja. Gyakorlatilag mind online és offline médiákhoz kapcsolódó munkák elvégzését ellátjuk. (szoftverfejlesztés, webdesign, grafikai munkák, kiadványok, 3d grafiák )

Az internetre készített weblapokat és alkalmazásokat általunk üzemeltetett szervereken futtatjuk és tesszük publikussá (hostoljuk ). Kiegészítő szolgáltatásként domain regisztrációval is foglalkozunk. Így gyakorlatilag teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani kedves ügyfeleinknek.

 • Weblap grafikai tervezés
  webdesign

  • Elemezzük cége tevékenységét.
  • Menürendszerbe rendezzük a felkerülő tartalmakat.
  • Megtervezzük weblapjának arculatát.

  A webes arculat nem csak grafika, hanem a cég arculata!
 • Programozás
  alkalmazás fejlesztés

  Intranetes és internetes programok felsztése.

  Egyszerű statikus weboldalak, egyszerűbb, bonyolultabb PHP, mySQL, JS, AJAX alapú rendszerek , portálrendszerek.

  Egyéb informatikai renszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése.
 • Domain regisztráció
  domain registration

  Mert mindekinek kell egy domain név!

  Tetszőleges internetes címek regisztrálása.

 • Tárhely biztosítás
  webhosting

  Tárhelyet biztosítunk weboldaladnak!

  Akár nálunk készült, akár máshol, bérelj tőlünk tárhelyet! • Fejlesztés, üzemeltetés
  weblapok frissítése

  Nálunk készült weboldalak folyamatos karbantartása, fejlesztése igény szerint akár alkalmilag, vagy folyamatos megbízással is.

  Egyszerübb, bonyolultabb rendszerek támogatása, folyamatos felügyelete, hogy minden pillanatban biztonsában érezd magad.

Technológiák

Általunk üzemeltetett szerverek LINUX operációs rendszeren alapulnak. A szerverek folyamatos felügyelet, karbantartás és fejlesztés alatt állnak. A készített internetes alkalmazások és weboldalak a szerverekhez igazodva PHP, mySQL illetve kliens oldalon JS, AJAX technológiákat használnak. Igény esetén FLASH alapú programok, játékok készítését is vállajuk egyedi megegyezés alapján.

Tevékenységek

Cégünk fő profilja internetes alkalmazásfejlesztés, weblap készítés és az ehhez kapcsolódó területek. (webdesign, domain regisztráió, webhosting, grafikai tervezés, arculat tervezés, keresõmarketing, online hirdetés kezelés, online kampányok - google). Teljeskürű internetes szolgáltatást nyújtunk. Az internet mellettt foglalkozunk még 3D grafikák készítésével az egyszerű modellezéstől a bonyolult karakterekig, illetve DTP (nyomdai) kiadványok, szórólapok szerkesztést is vállaljuk.

Igény esetén multimédia alkalmazásokhoz és internetes oldalakra egyedi zene készítésében is segítünk.

Weblapokhoz, vagy ha csak igényes fotókra, filmre van szükséged ezt is megoldjuk neked!

Céljaink

Célunk egy elégedett, állandó ügyfélkör kialakítása, amely mindkét fél számára elõnyös, és gyümölcsöző kapcsolaton alapul. Minden tekintetben a megrendelők igényeit tartjuk szem előtt és maximális odafigyeléssel készítjük el a munkánkat.

Árajánlatkészítés, felmérés

Cégünk vállalja új weboldalak készítését, vagy kész weboldalak felújítását. Igény szerint elkészítjük ingyenes árajánlatunkat, vagy elemezzük meglévő weblapjának kivitelezését, tartalmát.