Rólunk

Cégről röviden

Az AteDin Bt 2003-ban alakult meg és van jelen az informatikai piacon. Szakembereink évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Tapasztalataikat a hazai és nemzetközi piacra dolgozó hazai cégeknél szerezték. Kiemelten figyelmet fordítunk az partnereink üzleti és szervereken tárolt adatainak védelemére. A csapat szakmai tudása, kreativitása és esztétikai igényessége a garancia a megbízható alkotómunkára, és a szerződések pontos teljesítésére.

2022 küszöbén majd 20 éves tapasztalattal rendelkezünk fejlesztés és üzemeltetés területén.

Mivel foglalkozunk?

Az ATEDIN informatika és webdesign csapata internetes és intranetes szoftverfejlesztéssel foglalkozik. A program fejlesztés mellett profi webdesign és nyomdai kiadványok szerkesztését is vállalja. Gyakorlatilag mind online és offline médiákhoz kapcsolódó munkák elvégzését ellátjuk. (szoftverfejlesztés, webdesign, grafikai munkák, kiadványok, 3d grafiák )

Az internetre készített weblapokat és alkalmazásokat általunk üzemeltetett szervereken futtatjuk és tesszük publikussá (hostoljuk ). Kiegészítő szolgáltatásként domain regisztrációval is foglalkozunk. Így gyakorlatilag teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani kedves ügyfeleinknek.

 • ATDshop.hu
  webáruház

  e-kereskedelem

  Havidíjas webáruház rendszerünkre kiemelt figyelmet szentelünk

  Saját fejlesztési e-kereskedelmi rendszerüket elégedett vevőkör használja, több mint tíz éve.

  A rendszer tudását folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.
 • Programozás
  fejlesztés

  webes alkalmazások

  Intranetes és internetes programok felsztése.

  Egyszerű statikus weboldalak, egyszerűbb, bonyolultabb PHP, mySQL, JS, AJAX alapú rendszerek , portálrendszerek.

  Egyéb informatikai renszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése.
 • Felügyelet
  üzemeltetés

  biztonság

  Webes rendszerek, weboldalak tejes körű üzemeltetése, felügyelete, és igény szerinti frissítése.

  Nálunk készült weboldalak folyamatos karbantartása, fejlesztése igény szerint akár alkalmilag, vagy folyamatos megbízással is.

  Egyszerübb, bonyolultabb rendszerek támogatása, folyamatos felügyelete, hogy minden pillanatban biztonsában érezd magad.
 • Grafikai
  tervezés

  kreativitás

  Elemezzük cége tevékenységét.

  Menürendszerbe rendezzük a felkerülő tartalmakat.

  Megtervezzük weblapjának arculatát.

  A webes arculat nem csak grafika, hanem a cég arculata!
 • Domain
  regisztráció

  domain nevek

  Mert mindekinek kell egy domain név!

  Tetszőleges internetes címek regisztrálása.

 • Tárhely
  biztosítás

  webhosting

  Tárhelyet biztosítunk weboldaladnak!

  Akár nálunk készült, akár máshol, bérelj tőlünk tárhelyet!

Technológiák

Általunk üzemeltetett szerverek LINUX operációs rendszeren alapulnak. A szerverek folyamatos felügyelet, karbantartás és fejlesztés alatt állnak. A készített internetes alkalmazások és weboldalak a szerverekhez igazodva PHP, mySQL illetve HTML,CSS, JS, (AJAX) technológiákat használnak. Igény szerint egyedi fejlesztések esetében nagyobb javascript framework-ok is szóba jöhetnek. (React, Node.js, Vue, AngularJS, Ember.js )

Tevékenységek

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik e-kereskedelem terén. Saját fejlesztésű webáruház rendszerünket az ATDshop.hu ügyfeleink elégedettel használják.

Cégünk másik fő profilja internetes alkalmazásfejlesztés, weblap készítés és az ehhez kapcsolódó területek. (webdesign, domain regisztráió, webhosting, grafikai tervezés, arculat tervezés, keresõmarketing, online hirdetés kezelés, online kampányok - google). Teljeskürű internetes szolgáltatást nyújtunk.

Az általunk készített rendszerek havidíjas felügyelete is egy fontos alapköve a munkánknak és az ügyfelekkel való folyamatos együttműködésnek.

Kisebb mértékben, de igény szerint még vállaljuk egyszerűbb 3D grafikák készítését, illetve DTP (nyomdai) kiadványok, szórólapok szerkesztést/ kivitelezését.

Céljaink

Célunk 2022 küszöbén ,hogy a jelenlegi elégedett és hűséges ügyfélkört tovább bővítsük a kövekező évek során. Továbbra is teljes odafigyeléssel és energia befektetéssel dolgozunk együtt minden ügyfelünkel. Minden tekintetben a megrendelők igényeit tartjuk szem előtt és maximális odafigyeléssel készítjük el a munkánkat.

Célunk az ATDshop.hu e-kereskedelmi rendszer folyamatos fejlesztése, hogy ügyfeleink egyre növekvő tudással rendelkező szolgáltatást kapjanak!

Árajánlatkészítés, felmérés

Cégünk vállalja új weboldalak készítését, vagy kész weboldalak felújítását. Igény szerint elkészítjük ingyenes árajánlatunkat, vagy elemezzük meglévő weblapjának kivitelezését, tartalmát.