Havidíjas WEBÁRUHÁZ :: gyorsan, egyeszerűen, vagy az igényeidhez igazítva

Webáruház rendszerünket havidíjas rendszerben is értékesítjük. Ha nem csak egy "template shop" -ot szeretne, hanem egy igényes, egyedi webáruházra vágyik, hosszú távon gondolkozik akkor keressen minket.

Mit érdemes figyelni egy webáruházakkal foglalkozó cégnél?

 • Nagyon sok referenciája van az adott cégnek?
  • sok cég váltogatás nélkül kirakja a referenciákat amiben akár sok nem működő, vagy nagyon gyenge minőségű eladott webáruház megoldás is szerepel. Sose a mennyiséget, hanem a minőséget nézze meg. Lépjen be a referenciáknál megadottak közül véletlen szerűen 3-4 oldalra, és ha azokat megfelelőnek találja, akkor gondolkozzon el, hogy szerződik -e a céggel
 • Mobilon használható ?
  • Még a mai napig is sok cég értékesít mobilon nem használható weboldalakat, webáruházakat. Mivel manapság már ez elengedhetetlen része az életnek, ezért már most ilyet vásárolni semmi képpen nem ajánlott!
 • Open source, vagy saját fejlesztés ?
  • Mi is az az open source vagyis nyílt forráskód?
   A nyílt forráskódú rendszereket "közösség" fejleszti, így nagyon sok ember munkaórája van benne és nagyon profi rendeszereket építenek fel, viszont nagyrészt nem optimalizált robosztus rendszerekről van szó, a legtöbb esetben igaz rájuk a "verébre ágyúval" mondás és emellett sokszor nehéz fejlesztőt találni hozzájuk aki igazán érti a dolgát. Az ilyen rendszerek addig jók amíg nem lépünk ki a rendszer kereteiből.
   Sokl esetben az ingyenes rendszereket olyan cégek, vagy vállalkozók kínálják akiknek a tudása véges, és egy pont után nem tudnak eleget tenni az ügyfél kéréseinek!
  • Saját fejlesztéső rendszerek ?
   Sokan félnek tőle, hogy mi lesz, ha eltűnik a fejlesztő, vagy megszűnik az adott cég. Érdemes megnézni ,hogy mióta foglalkozik a cég az adott tevékenységgel és milyen referencia munkáik vannak. De alapvetően ha egyedi webáruházat szeretne valaki, akkor elkerülhetetlen ,hogy egy céggel, programozóval dolgozzon együtt, és ettől a pillanattól fogva akár ingyenes rendszerre, akár egyedi rendszerre fejlesztenek nagyon ritka az az eset amikor váltás esetén átvesz valaki egy másik cég által fejlesztett lapot.

Részletek az ATDSHOP.hu weboldalon!

KAPCSOLAT AJÁNLATKÉRÉS