Havidíjas WEBÁRUHÁZ :: gyorsan, egyeszerűen, vagy az igényeidhez igazítva

Webáruház rendszerünket havidíjas rendszerben is értékesítjük. Ha nem csak egy "template shop" -ot szeretne, hanem egy igényes, egyedi webáruházra vágyik, hosszú távon gondolkozik akkor keressen minket.

Mit érdemes figyelni egy webáruházakkal foglalkozó cégnél?

 • Nagyon sok referenciája van az adott cégnek?
  • sok cég váltogatás nélkül kirakja a referenciákat amiben akár sok nem működő, vagy nagyon gyenge minőségű eladott webáruház megoldás is szerepel. Sose a mennyiséget, hanem a minőséget nézze meg. Lépjen be a referenciáknál megadottak közül véletlen szerűen 3-4 oldalra, és ha azokat megfelelőnek találja, akkor gondolkozzon el, hogy szerződik -e a céggel
 • Mobilon használható ?
  • Még a mai napig is sok cég értékesít mobilon nem használható weboldalakat, webáruházakat. Mivel manapság már ez elengedhetetlen része az életnek, ezért már most ilyet vásárolni semmi képpen nem ajánlott!
 • Open source, vagy saját fejlesztés ?
  • Mi is az az open source vagyis nyílt forráskód?
   A nyílt forráskódú rendszereket "közösség" fejleszti, így nagyon sok ember munkaórája van benne és nagyon profi rendeszereket építenek fel, viszont nagyrészt nem optimalizált robosztus rendszerekről van szó, a legtöbb esetben igaz rájuk a "verébre ágyúval" mondás és emellett sokszor nehéz fejlesztőt találni hozzájuk aki igazán érti a dolgát. Az ilyen rendszerek addig jók amíg nem lépünk ki a rendszer kereteiből.
   Sokl esetben az ingyenes rendszereket olyan cégek, vagy vállalkozók kínálják akiknek a tudása véges, és egy pont után nem tudnak eleget tenni az ügyfél kéréseinek!
  • Saját fejlesztéső rendszerek ?
   Sokan félnek tőle, hogy mi lesz, ha eltűnik a fejlesztő, vagy megszűnik az adott cég. Érdemes megnézni ,hogy mióta foglalkozik a cég az adott tevékenységgel és milyen referencia munkáik vannak. De alapvetően ha egyedi webáruházat szeretne valaki, akkor elkerülhetetlen ,hogy egy céggel, programozóval dolgozzon együtt, és ettől a pillanattól fogva akár ingyenes rendszerre, akár egyedi rendszerre fejlesztenek nagyon ritka az az eset amikor váltás esetén átvesz valaki egy másik cég által fejlesztett lapot.
 • ATDSHOP S

  max 500 termék

  5 000 + áfa / hó

  intraLOG kapcsolattal

  7 800 + áfa / hó

 • ATDSHOP M

  max 2500 termék

  7 900 + áfa / hó

  intraLOG kapcsolattal

  11 900 + áfa / hó

 • ATDSHOP Pro

  max 6000 termék

  12 000 + áfa / hó

  intraLOG kapcsolattal

  16 000 + áfa / hó

 • ATDSHOP Ultra

  max 20 000 termék

  19 900 + áfa / hó

  intraLOG kapcsolattal

  26 000 + áfa / hó


Egyéb díjak:

Webáruház configurálási díj: 60 000 HUF + áfa / egyszeri
Webáruház egyedi megjelenés, grafikai tervezés, skin elkészítése: 80 000 + áfa / egyszeri

Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy kérd ajánlatunkat!

ATEDIN CMS

© All rights reserved ATEDIN 2004-2018