Webdesign :: több mint grafika

A webdesign angol szó. (web - háló{világháló, internet}, design - terv, tervezés) Jelentése: az internetes megjelenés grafikai prezentációja és megtervezése. Gyakorlatilag a webdesign több mint grafikai munka, mert a rendelkezésre álló adatok, témák alapján kell kialakítani egy használható és mutatós tervet, oly módon, hogy a közeg a tartalom és az aktuális trendek támasztotta követelmények megfeleljen.

Vállaljuk Online és Offline céges arculatok tervezését, kialakítását egészen a nyomdai kivitelezésig. Logo tervezés, arculati színek, online megjelenés, offline média, hirdetések, névjegykártya.

Honlapok mai világa

A mai modern világ elengedhetetlen része a webes, internetes megjelenés. Ez igaz mind cégekre, híres személyiségekre és akár magánszemélyekre is. A webes (internetes) megjelenés egy állandóan elérhető adathalmazt jelent, amit az egész világon meg lehet tekinteni a nap 24 órájában. Ez az adathalmaz jelenthet képeket, fotókat, grafikákat, írásokat, könyveket, önéletrajzot, tőzsdei adatokat, recepteket, családi fotókat, elérhetőséget, megrendelési-, vásárlási lehetőségeket... Pontosabban bármit amit egy számítógép képernyőjén meg lehet jeleníteni grafikus, vagy szöveges formában, vagy meg lehet hallgatni és legvégül, de nem utolsó sorban megnézni mint egy filmet. Egy weblapnak több funkciója lehet a megjelenéstől függetlenül. A megjelenítésre szánt adatok legmegfelelőbb formában tárolása, megjelenítése nagyon fontos. Van, hogy a kinézetre, más esetben az szöveges információra kell hangsúlyt helyezni. Példának vehetünk egy tőzsdei információs lapot szemben egy fotóművész weboldalával. A weblapok tartalma és azok strukturális elkészítése még keresőmarketing szempontból is nagyon fontos dolog.

Miért pont az AteDin?

Számunkra a legfontosabb

  • az ügyfél elégedettsége
  • az elkészített munka legjobb kivitelezése
  • profi programozás
  • igényes grafika
  • kényelem az ügyfeleknek
    (online ügyfélszolgálatunkon bármilyen már megrendelt szolgáltatásról információt talál)
  • aktuálisan a legfrissebb technológiák használata

Szeretnénk egy fix, elégedett ügyfélkört kialakítani akik számára fontos az igényesség és a megfelelõ szakemberekkel történõ kommunikáció.

KAPCSOLAT AJÁNLATKÉRÉS